دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران از شناسایی و دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضدانقلاب خبر داد.

سپاه حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام استان تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طی روزهای اخیر ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضدانقلاب که اقدام به ارسال محتوا و تبادل اخبار با شبکه‌های معاند و ضدانقلاب می‌نمودند، شناسایی و دستگیر شدند.

این افراد ضمن حضور فعال و موثر در کودتای دی‌ماه و شعاردهی‌های شبانه در تلاش بودند با خط‌گیری از عوامل معاند اقدام به القای فضای ناآرامی در کشور نمایند.شناسایی این افراد در پی رصدهای اطلاعاتی مستمر، دقیق و شبانه‌روزی و پایش فعالیت‌ها در شبکه‌های اجتماعی مختلف از جمله اینستاگرام و تلگرام صورت گرفته است.

با توجه به مستندسازی صورت‌گرفته از اقدامات ضد امنیتی این افراد، در نهایت با اخذ دستور از مقام محترم قضایی، دستگیری متهمان در عملیات‌های جداگانه صورت پذیرفت.مراجع مسئول ضمن تأکید بر حق قانونی شهروندان در استفاده مشروع از فضای مجازی، اعلام کردند هرگونه ارتباط با شبکه‌های معاند منجر به تشکیل پرونده قضایی و برخورد قانونی خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha